Annons

Äventyrsgolfbanan i Växjö till salu

Växjö • Publicerad 3 mars 2024
Växjö Minigolf vill sälja sin anläggning på Spetsamossen.
Växjö Minigolf vill sälja sin anläggning på Spetsamossen.Foto: Andreas Nilelind/bilderna.it

I över 70 år har det spelats minigolf på Spetsamossen i Växjö. Nu är Växjö minigolf till salu på Blocket. Anläggningen har en 18-hålsbana på filt och en äventyrsgolfbana med 18 hål som byggdes förra året.

”Vi önskar nu lämna över detta fantastiska ställe till någon som kan utveckla verksamheten. Vi hade lite smygöppet förra året och recensionerna av anläggningen var väldigt positiva”, skriver ägarna i annonsen.

Annons

I början av förra året tog nya ägare över anläggningen, däribland Hans Olofsson som är grundare av företaget Golfbaren och svensk mästare i minigolf 2020. Han har tillsammans med en kollega drivit flera anläggningar i Stockholm och på västkusten.

Utöver banorna finns det även en lokal på ungefär 200 kvadratmeter som tidigare har varit en klubbstuga, konferenslokal och lunchrestaurang. Under 2000-talet har det varit enklare servering i byggnaden.

Tomten och husen arrenderas av Växjö kommun och övertagandet måste godkännas av kommunen medan äventyrsbanan ägs av Växjö Minigolf.

På anläggningen finns även en byggnad som kan användas.
På anläggningen finns även en byggnad som kan användas.Foto: Andreas Nilelind/bilderna.it

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons