Annons
Växjö

Babysnack: Pysselmorgon-Emilia har varit hemmaförälder i sju år

36-åriga Emilia Granelli har varit hemma med sina barn på heltid i över sju år. Hon driver dessutom det populära Instagramkontot @pysselmorgon. I detta avsnitt av Babysnack berättar Emilia om livet som hemmaförälder, varför det blev så och självklart får vi lite pysseltips inför jul.
Växjö • Publicerad 10 november 2021
Elin Herrlund och Natalie Hall Serrate (t.v) driver podden Babysnack. Veckans gäst är Emilia Granelli (t.h) som driver Instagramkontot @pysselmorgon.
Elin Herrlund och Natalie Hall Serrate (t.v) driver podden Babysnack. Veckans gäst är Emilia Granelli (t.h) som driver Instagramkontot @pysselmorgon.Foto: Josefine Stenersen Nilsson, Privat

Här saknas innehåll

Podd

Babysnack

Babysnack är podden för dig som har, väntar eller drömmer om barn. En lättsam podd där vi, Elin och Natalie, gästas av personer med unika berättelser. Oavsett om du går i väntans tider, har barntankar eller är mitt uppe i kaoset så är detta podden för dig – häng med oss! Och glöm för guds skull inte att prenumerera på Babysnack. Varannan torsdag hittar du ett rykande färskt avsnitt. Vill du gästa podden? Kontakta oss via DM på Instagram @babysnackpodden.

Anton VaskoSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons