GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bageriägaren om stora branden i Växjö

Växjö • Publicerad 4 augusti 2022

Strax före klockan 22.30 på onsdagen larmades SOS om en brand på Lektorsvägen på Öster i Växjö. Enligt initiala uppgifter handlade det om en lägenhetsbrand, men det visade sig istället vara en lägre del av en byggnad, med bland annat bageri, pizzeria och frisersalong, som drabbats.

Khaldoon Mifleh som är ägare till bageriet, fick beskedet om branden via ett telefonsamtal.

Hela byggnaden har förstörts och det som finns kvar har rökskadats.
Hela byggnaden har förstörts och det som finns kvar har rökskadats.Foto: Carl Carlert

– Jag kunde inte förstå det. Mitt hjärta sjönk. Jag satt bara i sängen i sovrummet och jag var helt förvånad. Jag frågade om han var säker, och personen i andra änden sa att hela byggnaden brann, säger han till Smålandsposten.

Händelsen rubriceras som grov mordbrand och det finns indikationer på att branden är anlagd. Enligt Smålandsposten har Khaldoon Mifleh lämnat över filmer från övervakningskameror på platsen till polisen. Läs mer här.

Nadia HagbergSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.