Annons
Växjö

Balco och Boards on Fire i nytt samarbete: ”Väldigt glada”

Växjö • Publicerad 2 januari 2023
Foto: Pressbild

Börsbolaget Balco ska effektivera sin produktion genom digital daglig styrning med hjälp av Växjöföretaget Boards on Fire. Först ut är aluminiumavdelningen vid huvudanläggningen i Växjö.

– Vi använder Boards on Fire på storskärm både vid vårt morgonmöte där vi går igenom hälsa/säkerhet, kvalitetsstörningar, bemanning och allmän information. Och löpande under dagen då vi visualiserar pågående projekt och planen framåt, säger Danijel Zlojutro, produktionsledare på aluminiumavdelningen.

Annons

Balco utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Börsbolaget med säte i Växjö driver projekt från kontor i Sverige, Norge, Danmark, Storbritannien, Tyskland och Nederländerna.

– Vi är förstås väldigt glada över att få förtroendet att leverera digital daglig styrning till en branschledande aktör som Balco. Det är ännu ett kvitto på att Boards on Fire är med och skapar möjligheter för företag att bli lite bättre varje dag, säger Mats Ekenstam, vd på Boards on Fire.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons