Annons
Växjö

Bandet turnerar i London, Paris och Växjö

Växjö • Publicerad 16 april 2022
Foto: Peder Bergstrand

Femmannabandet Diskopunk, som har varit förband till Friska Viljor och Mando Diao, åker under våren på turné. Den 20 maj släpps albumet Filthy Boogie.

Den 22 april kommer bandet till Kafé de luxe i Växjö för en spelning. Några dagar senare ska de uppträda på Queens of Hoxton i London och på Supersonic i Paris.

Annons

– Vi har sett oss som ett lite spretigt band tidigare och alltid sett det som ett minus eller nackdel. Men under plattans resa har vi kört fullt fräs och tillåtit oss att leva ut i all spretighet och ändå landat i en helhet som känns mer Diskopunk än nånsin. Nu känner vi oss snarare stolta över vår bredd eller spretighet, låter ju ändå Diskopunk 110% hela plattan igenom, säger bandet.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons