Annons
Växjö

Barnens favoriter på ny turné till Växjö

Växjö • Publicerad 17 juni 2024
Musse & Helium sjunger, löser problem och går på äventyr.
Musse & Helium sjunger, löser problem och går på äventyr.Foto: Pressbild

Två av barnens favoriter, Musse & Helium, åker på en ny turné i höst. Familjeföreställningen bygger på Camilla Brincks fantasivärld om de två mössen som blivit både böcker, musik, spel och föreställningar.

”Musse & Helium siktar mot stjärnorna” beskrivs som en interaktiv upplevelse där barnen bjuds in att delta i äventyret när Musse & Helium följer sin dröm att bli popstjärnor och uppträder på en talangjakt. Den 7 december kommer de till Växjö teater.

Annons

– Den här familjeföreställningen är så mycket mer än en vanlig teaterföreställning. Genom att kombinera berättande, musik och interaktivitet vill vi skapa en atmosfär där varje barn känner sig som en del av showen. Vi hoppas att hela familjen ska få en oförglömlig upplevelse med mycket skratt och spänning, säger Camilla Brinck.

Efter föreställningen väntar en träff där barnen kan ta bilder med Musse & Helium.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons