Annons
Växjö

Bäst i test-profilen till Växjö

Växjö • Publicerad 26 mars 2022
Foto: Alexander Söderling

Den hyllade komikern Marcus Berggren gör i helgen de sista föreställningarna för standup-showen Å Harre Jävvlar för i vår. Men nu står det klart att han kör en turné med 18 stopp i höst. Den 14 oktober kommer Marcus Berggren till Växjö Teater.

– Å Harre Jävvlar är mitt hittills mest ambitiösa försök att trycka in hela mig på 75 minuter. Jag har klämt in alla dom bästa skämten jag skrivit dom senaste åren i en rätt rörig inramning. För livet är rörigt. Men vill man ha en skitrolig paus ifrån allt annat så är det bara att komma, säger Marcus Berggren.

Annons

Marcus Berggren har synts i flera tv-program och är en av vårens panelmedlemmar i SVT-succén Bäst i Test. Senare i år ger han också ut en självbiografisk roman, En bra plats i skallen.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons