GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bästa kaféet i Växjö har korats

Växjö • Publicerad 20 januari 2022
Familjen Rosenqvist tog över Skåres Konditori under 2017.
Familjen Rosenqvist tog över Skåres Konditori under 2017.Foto: Johannes Turstam

Magasinet Nöjesnytt presenterar just nu vinnarna av ”Växjös bästa” 2021. I kategorin ”Årets café” har Skåres Konditori röstats fram som vinnare av Nöjesnytts läsare och Gold FM:s lyssnare. Det är familjen Rosenqvist från Uppvidinge som driver Skåres konditori sedan 2017.

Fler vinnare har röstats fram. Bland annat har ”Årets skobutik” presenterats, där tog Bergqvist Skor hem titeln och frisörsalongen Storgatan 29 fick utmärkelsen ”Årets hårsalong”.

Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.