Annons
Växjö

Bebislycka för Anna Lindberg: ”En till ...”

Växjö • Publicerad 26 september 2023
Simhopparen och entreprenören Anna Lindberg är nu också fyrabarnsmamma.
Simhopparen och entreprenören Anna Lindberg är nu också fyrabarnsmamma.Foto: EMMA WALLSKOG

Anna Lindberg, som i många år har bott i Växjö, har fött sitt fjärde barn. Tidigare i september meddelade hon att familjen blivit större då en ny liten flicka fötts.

”En till prinsessa i familjen🥰💕” skriver hon på Instagram.

Annons

Det är Anna Lindbergs och förre hockeyspelaren Mathias Tjärnqvist andra gemensamma barn. Sedan tidigare har Anna Lindberg två söner, 14-årige Yelverton och nioårige Hector, från sitt tidigare förhållande med ishockeyprofilen Calle Steen.

Anna Lindberg och Mathias Tjärnqvist träffades 2018 efter att Mathias via sin bror hört att Anna var singel. Han valde att ta kontakt – via LinkedIn.

– Först addade jag henne, det godtog hon rätt snabbt, sedan skrev jag ett meddelande om att hon dykt upp i mitt flöde. Linkedin är en riktigt bra dejtingsajt. Det blev väldigt bra, sa Mathias Tjärnqvist i en intervju med Kvällsposten 2018.

Anna Lindberg driver flera företag, som Mollis AB, Mitt bästa LedarJag AB och Anna Lindberg AB och har en deltidstjänst som utvecklingsstrateg på Fritidsbanken Sverige. Hon har varit med i fem olympiska spel, tagit tio EM-medaljer och vunnit 73 SM-guld i simhopp.

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons