Annons
Växjö

Räddningstjänsten ryckte ut till gammal olycksplats

Växjö • Publicerad 27 september 2022
Foto: Nadia Hagberg

Vid klockan 16.20 på tisdagseftermiddagen kom larm om en trafikolycka i höjd med Räppe på riksväg 23/25. Det skulle enligt Trafikverket röra sig om en singelolycka med en personbil.

Men när räddningstjänst och ambulans kom fram visade det sig att det inte var någon olycka.

Annons

– Det var en inringare som hade slagit larm om en bil som låg i diket. Men det var en av bilarna som var inblandade i en trafikolycka i morse, säger ledningsoperatören vid Räddningstjänsten Småland-Blekinge.

Enligt ledningsoperatören hade inringaren angett ”fel” färg på bilen i diket, vilket fick räddningstjänsten att anta att det rörde sig om en ny olycka på samma plats som under morgonen.

– Jag vet inte när bilen ska bärgas men polisen ska sätta mer avspärrningsband på platsen, fortsätter ledningsoperatören.

Vid trafikolyckan i höjd med Räppe på tisdagsmorgonen krockade två personbilar. Två personer kontrollerades av ambulanspersonalen och de ska ha klarat sig utan några allvarliga skador.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons