Annons
Växjö

Två bilar i krock på riksväg 25 – ett körfält avstängt

Växjö • Publicerad 6 december 2022
Två personbilar i trafikolycka på riksväg 25 under tisdagseftermiddagen.
Två personbilar i trafikolycka på riksväg 25 under tisdagseftermiddagen.Foto: Carl Carlert

Vid klockan 16.25 på tisdagseftermiddagen kolliderade två personbilar på riksväg 25 vid Öjaby. Trafikolyckan inträffade väster om trafikplats Kvälleberg strax väster om Växjö och räddningstjänst, ambulans och polis har ryckt ut till platsen.

– Det är två bilar som har kört i hop och ett körfält är avstängt, säger ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge.

Annons

Enligt Räddningstjänstsamverkan är det okänt om någon har blivit skadad i samband med krocken. Strax före klockan fem hade ambulansen ännu inte anlänt till platsen, enligt operatören.

En stund senare uppgav räddningstjänsten att trafiken hade börjat rulla på förbi olycksplatsen. Två personer var inblandade i olyckan men det finns inga uppgifter om några skador. Bilarna behöver bärgas.

Det har under måndagen och tisdagen varit halt på vägarna i Kronoberg och ett antal olyckor har inträffat.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons