Annons

Bilförare vägrade backa på smal gata – slogs medvetslös

Växjö • Publicerad 10 februari 2024
.
.Foto: JESPER ZERMAN

I början av augusti förra året hamnade två bilar i ett möte på ett smalt vägavsnitt på stadsdelen Öster i Växjö. Ingen av bilförarna ville backa undan och ett bråk uppstod.

Enligt en kvinna som körde en av bilarna ska den andre föraren, en man i 55-årsåldern, ha skrikit att han hade företrädare. Hon hävdar också att han ska ha slängt igen hennes bildörr så att hon klämde sin fot. Kvinnan ska ha kontaktat sin man som enligt flera vittnen då ska ha utdelat flera knytnävsslag i ansiktet på den manliga föraren. Föraren förlorade medvetandet och blev liggande på gatan. Därefter ska kvinnan och hennes 27-årige man ha backat på gatan och lämnat brottsplatsen.

Annons

Den misshandlade mannen fördes till akuten men klarade sig utan allvarliga skador.

27-åringen är nu misstänkt för misshandel men nekar till brott. Han menar att han ville försvara sin fru och att han inte slog 55-åringen som ”trillade av sig själv”. Utöver vittnesmål från flera personer kommer åklagaren att visa en mobilfilm som fångade delar av händelseförloppet.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons