Annons
Växjö

Bilist krockade i parkeringshus – fördes till sjukhus

Växjö • Publicerad 20 mars 2021 • Uppdaterad 15 april 2021
Foto: Charlotte Stjernkvist

Vid halv fyra-tiden på lördagseftermiddagen fick polis, ambulans och räddningstjänst larm om en trafikolycka inne i ett parkeringshus i Växjö.

Enligt larmet hade det inträffat en singelolycka i p-huset som ligger i anslutning till Affärshuset Tegnér på Västra Esplanaden.

– Polisen har precis kommit fram till platsen. En personbilsförare ska ha krockat med flera stolpar, sedan om det beror på sjukdom eller en olycka, det vet vi ännu inte, säger Evelina Olsson vid polisens ledningscentral i Malmö.

En stund senare bekräftade Värends räddningstjänst att det rörde sig om ett sjukdomsfall. Bilföraren hade enligt räddningstjänsten kört emot stolpar i låg hastighet och olyckan orsakade inga stora materiella skador. Föraren fick föras med ambulans till sjukhuset för kontroll.

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons