Annons

Blottade sig och onanerade framför flicka på Resecentrum

En tidigare ostraffad 38-åring döms nu till böter och skadestånd sedan han ställt sig framför en flicka på Resecentrum i Växjö, blottat sig och börjat onanera.
Växjö • Publicerad 11 september 2023

En 38-årig man som bor i Lessebo kommun har nu dömts vid Växjö tingsrätt för sexuellt ofredande. 38-åringen omhändertogs av ordningsvakter en dag i slutet av november i fjol sedan en flicka i 15-årsåldern slagit larm till vakterna.

Flickan berättade för polisen att hon upptäckte att 38-åringen först stirrade på henne och sedan tog han fram sin penis och började onanera. När han sedan gick förbi henne på nära håll med snoppen fortfarande utanför byxorna tog hon kontakt med vakterna.

Annons

38-åringen har nekat till brott och bland annat berättat att han hade långkalsonger på sig vid tillfället och att det ”inte gick att ta fram penisen” ur det plagget.

Men tingsrätten stöder sig på den utsatta flickans berättelse samt övervakningsfilmer från händelsen och finner det utrett att 38-åringen har gjort sig skyldig till sexuellt ofredande.

Den tidigare ostraffade mannen döms till 100 dagsböter vilket i hans fall innebär 15 000 kronor. Han ska förutom böterna betala 10 000 kronor i skadestånd till flickan för kränkning.

Arkivfoto
ArkivfotoFoto: Anders Bergön
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons