Annons
Växjö

Bomb exploderade i Växjö – förundersökningen läggs ned

Växjö • Publicerad 30 november 2021

Här saknas innehåll

Polisen meddelade under måndagen att förundersökningen om den explosion som inträffade i Växjö i höstas läggs ner eftersom man inte kunnat få ett genombrott i fallet. Något SVT Nyheter rapporterade först.

Det var natten till lördagen den 2 oktober som en explosion inträffade i en byggnad på Hjalmar Petris väg i Växjö. Nationella bombskyddet kallades in och kunde neutralisera ett farligt föremål som fanns kvar efter explosionen.

Annons

Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse och det farliga föremålet som hittades inomhus har analyserats. Enligt polisen kan det nerlagda fallet komma att tas upp igen, skriver SVT.

Nationella bombskyddet kallades till Växjö för att ta hand om det farliga föremålet.
Nationella bombskyddet kallades till Växjö för att ta hand om det farliga föremålet.Foto: Carl Carlert

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons