Annons
Växjö

Börsbolaget i Växjö får miljonorder i Thailand

Växjö • Publicerad 18 oktober 2022
Arcoma.
Arcoma.Foto: Ebba Sund

Det Växjöbaserade börsbolaget Arcoma har fått en order på åtta röntgensystem i Thailand. Ordern är värd runt fem, sex miljoner kronor.

Systemen kommer att installeras under hösten, vintern och inledningen av nästa år. Beställningen görs av Thai GL, som är Arcomas distributör och partner i Thailand.

Annons

– Det har varit en spännande resa att arbeta med våra sjukhus för att planera och installera toppmoderna digitala röntgensystem från Arcoma som kan gynna både vårdpersonal och patienter, säger Therdkiat Tippayawong, vd på Thai GL.

Ordern inkluderar bland annat Arcomas senaste röntgensystem Arcoma Precision i5 som är utvecklat med fokus på effektivt arbetsflöde, säkerhet och användarvänlighet.

– Vi är glada över att se att den första Arcoma Precision i5 snart kommer att installeras i Thailand, ett viktigt referensland i Asien, säger Alexis Soh, Business Director på Arcoma AB .

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons