Annons
Växjö

Börsbolaget i Växjö förändrar i ledningen

Växjö • Publicerad 5 juli 2023
Arcoma tillverkar och levererar digitala röntgensystem till sjukhus. Från och med i februari nästa år blir det under ledning av Mattias Leire.
Arcoma tillverkar och levererar digitala röntgensystem till sjukhus. Från och med i februari nästa år blir det under ledning av Mattias Leire.Foto: Ebba Sund

Det Växjöbaserade börsbolaget Arcoma, som utvecklar och levererar digitala röntgensystem, gör förändringar i ledningen.

Jesper Lindroos, som är head of supply chain och customer service, får en ny roll som COO, som innebär att han blir chef för det operativa arbetet med ansvar för siten i Växjö.

Annons

– Jesper har drivit igenom en lång rad förbättringar i sin roll som supply chain och kundservicechef och tar nu ett samlat ansvar för supply chain, produktion och drift på siten i Växjö. Med detta på plats säkrar vi ökat fokus på sälj och ett samlat ansvar för produktion och drift, säger Mattias Leire, vd för Arcoma AB.

Tarik Cengiz som har varit business director och key account manager blir ny global sales director och tar plats i Arcomas ledningsgrupp.

– Tarik har gjort ett starkt jobb sedan han kom in med att driva försäljningen framåt, jag är väldigt glad att ha honom med i ledningsgruppen och på vår framtida resa på Arcoma, säger Mattias Leire.

Det finns idag över 3 500 av Arcomas röntgensystem installerade i hela världen.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons