GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Börshajen från Växjö kan bli Årets Sparprofil

     Växjö • Publicerad tisdag 19:00
     Karin Sjöblom från Växjö med sin aktuella bok ”Spara med glädje”.
     Karin Sjöblom från Växjö med sin aktuella bok ”Spara med glädje”.

     När Lannebo fonder och Affärsvärlden för första gången delar ut priset är Karin Sjöblom, utbildningsansvarig på Aktiespararna Växjö, en av fem nominerade finalister. Priset delas ut till en person som arbetar för ett bättre sparande. Efter omröstning koras vinnaren den åttonde december.

     Juryns motivering lyder:

     ”Aktiespararnas Grand Old Lady visar att börsinvesteringar varken är en materialsport eller en spurtstrid. Förnuft plus tålamod ger framgång, vare sig du är 87 år ung eller 20 år gammal. Det är Karin Sjöbloms budskap till de tusentals sparare som inspirerats av hennes folkbildande gärning. 2021 är hon extra aktuell med nya boken ”Spara med glädje”.”

     – Syftet är att inspirera och få fler att börja spara i aktier, sa Karin Sjöblom om boken när den släpptes tidigare i år.

     Testa SMP digital plus: En månad för en krona

     Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

     Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

     Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

     Tova LyrénSkicka e-post
     Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.