Annons
Växjö

Bostadsområden i Växjö bjuds på kvartersmusik

Växjö • Publicerad 20 juni 2022
Bild från kvartersmusiken 2021.
Bild från kvartersmusiken 2021.Foto: Pressbild

För tredje året kommer Växjöbostäder i samarbete med Musik i Syd bjuda på kvartersmusik i flera bostadsområden i Växjö.

– Det som ursprungligen var en tillfällig lösning under pandemin visade sig vara så betydelsefullt för våra hyresgäster att vi nu fortsätter att erbjuda musik och kultur i våra bostadsområden för att bidra med glädje och gemenskap till Växjöborna, säger Rene Jaramillo, ordförande i Växjöbostäder.

Annons

Hyresgäster har haft möjlighet att önska vilka områden kvartersmusiken ska komma till. Det blir livemusik i tolv olika området i sommar.

Förra veckan spelade kammarmusikorkestern Musica Vitae i områdena Romalyckan, Lekmensgärdet och Annæ Gärde. Den 24 juli spelar Folkdivizjon i områdena Saturnus, Ringsberg och Arken.

Vågspel med Alice Klint och Kristin Kennemark spelar den 26 juli i områdena Lassaskog, Täljstenen och Själakoret. Den 5 augusti spelar jazzkvartetten Makross i områdena Domprostmossen, Vallen och Saturnus.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons