Annons

Bråk i butik – man blev utsatt för grov misshandel

Växjö • Publicerad 30 augusti 2023

Polispatruller ryckte på tisdagseftermiddagen ut till en butik på Arabygatan i Växjö sedan man fått larm om ett bråk med flera inblandade personer.

– Det var flera personer som hade sett det här bråket i butiken men när vi kom fram var ingen kvar på platsen. I närheten hittade vi en man i 35-årsåldern som bedömdes vara målsägande. Han hade diverse blessyrer och kördes av patrullen till akuten för vård, säger polisens presstalesperson Robert Loeffel.

Polisen rubricerar det inträffade som grov misshandel och den utsatte mannen ska ha blivit slagen med någon sorts tillhygge vid slagsmålet.

– Men mannen har inte velat säga något till polisen om vad som har hänt. Han vill inte alls medverka i polisutredningen och då blir det svårt för oss att driva det här vidare, fortsätter Robert Loeffel.

Genrebild.
Genrebild.Foto: Elvedin Basic
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons