Annons
Växjö

Brand i ladugård utanför Växjö

Växjö • Publicerad 8 oktober 2022
Foto: Carl Carlert

Strax före klockan sex på lördagskvällen kom larm om en brand i en ladugårdsbyggnad, belägen strax öster om Växjö utmed riksväg 25.

– Det var en utvecklad brand i en verkstad som sitter ihop med själva ladugården, säger ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge till Smålandsposten.

Annons

Värends räddningstjänst har varit inne i lokalen med rökdykare.

– Det är mycket rökigt men nu ska branden vara släckt. Vi kommer att vara kvar på platsen i några timmar, berättade operatören vid klockan kvart över sex på kvällen.

Enligt Räddningstjänsten ska ingen person ha kommit till skada vid branden och det fanns heller inga djur i ladugårdsdelen av byggnaden.

Enligt polisen var det ett batteri till en fyrhjuling som hade börjat brinna i lokalen och som orsakade den kraftiga rökutvecklingen. Det finns ingen misstanke om brott i samband med händelsen.

Här saknas innehåll

Här saknas innehåll

Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons