GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Brand i lägenhet i Växjö – rökdykare fick söka igenom

Växjö • Publicerad 25 januari 2023 • Uppdaterad 27 januari 2023
Räddningstjänsten på plats vid flerfamiljshuset på Furutåvägen i Växjö.
Räddningstjänsten på plats vid flerfamiljshuset på Furutåvägen i Växjö.Foto: Carl Carlert

Vid klockan 11.30 på onsdagen larmades polis, ambulans och räddningstjänst om en brand i ett flerfamiljshus på Furutåvägen på Teleborg i Växjö.

När räddningstjänsten kom till platsen brann det i en lägenhet och bostaden genomsöktes av rökdykare. Inga personer ska ha hittats i bostaden.

Branden har släckts och efterarbete pågår enligt Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge.

– Det var inga personer kvar i lägenheten men räddningstjänsten är fortfarande kvar på platsen. Branden ska ha orsakats av en torrkokning på spisen, berättade ledningsoperatören vid Räddningstjänstsamverkan Småland-Blekinge vid tolvtiden.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Jesper MarkenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.