GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Brand vid badplats och rökutveckling i villa

     Kronoberg • Publicerad 18 juni 2021 • Uppdaterad 18 juni 2021
     Arkivbild.
     Arkivbild.
     Foto: Erik Ericson

     Under fredagskvällen har Värends räddningstjänst fått flera larm om bränder i Växjö och Alvesta. Det ska dock inte röra sig om några större bränder.

     Det ska bland annat ha synts rök i en papperskorg vid Evedals badplats men branden kunde släckas snabbt.

     Det ska också ha varit rökutveckling i villa i Moheda i Alvesta kommun men det ska inte heller ha rört sig om någon stor brand.

     Ingen person ska ha kommit till skada i samband med bränderna. I övrigt ska det vara lugnt i Värends räddningstjänsts område.

     Oscar AppelgrenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.