Annons
Växjö

Motorhuv började brinna vid bensinstation

Växjö • Publicerad 13 april 2022
Genrebild.
Genrebild.Foto: Mattias Mattisson

SOS larmades om ett brinnande fordon på riksväg 27 vid lunchtid på onsdagen. En brand hade uppstått i en personbil som stod parkerad vid Runes Bensin i Ingelstad. Vid 13-tiden hade branden släckts av räddningstjänst, uppger räddningstjänstens ledningsoperatör.

– Det började brinna under motorhuven. Det hade gjorts ett släckförsök med pulversläckare, men det hjälpte inte utan räddningstjänsten fick komma dit och släcka med vatten.

Det finns inga personskador i samband med händelsen, men fordonet kommer att behöva bärgas från platsen. Orsaken till branden är oklar.

Enligt Trafikverket blev det stopp i trafiken, men räddningstjänstens ledningsoperatör uppger att trafiken på riksväg 27 inte ska ha påverkats alls under tiden, då fordonet stod parkerat vid bensinstationen.

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons