Annons
Växjö

Bröllopslycka för Växjögolfaren

Växjö • Publicerad 19 oktober 2023
Växjö GK:s Alexander Björk.
Växjö GK:s Alexander Björk.Foto: MATHIAS BERGELD

Golfspelaren Alexander Björk, 33, från Växjö har gift sig med Catherine Björk, tidigare Gunnarsson, 35. Bröllopet ägde rum i helgen med familj och vänner närvarande.

Paret bor numera i Jönköping och träffades för nästan tio år sedan. Under Alexander Björks år på Challengetouren var Catherine hans caddie för att hålla ner kostnaderna. Därefter har Alexander Björks golfspelande tagit honom till världstävlingar och placeringar som inneburit många inspelade miljoner.

Annons

Under bröllopsfesten fick det nygifta paret även visa prov på sina golfkunskaper när de fick slå golfbollar inför bröllopsgästerna. Alexander och Catherine Björk har barnen Linnéa, 4, och Philip, 2, tillsammans.

Under den här säsongen har Växjögolfaren visat en fin jämnhet i spelet och ligger sjua på Europatourens ranking Race to Dubai.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons