Annons
Växjö

Brothers i Växjö byter namn och blir fristående

Ingen Brothers skylt, men samma innehåll i butiken. Brothers byter namn till Another Store och i lokalerna knegar Joakim vidare i kundens tjänst.
— Tycker man inte om service så har man valt fel jobb, säger Joakim Olofsson.
Växjö • Publicerad 3 juli 2024
Joakim berättar att Another Store får numera välja själva vilka varumärken de vill köpa in. Tidigare har de endast fått välja 30% av alla varumärken.Foto: Calle Rydqvist

Det är ett fåtal kunder som besöker smygstarten av Another Store, tidigare Brothers. Men butiksägare Joakim Olofsson tar hand om vartenda en.

— Det viktigaste för vår butik är personlig service. Vi har farbröder som kommer in och bara vill snacka. Det tycker vi är kul.

Annons

I januari började Brothers sakta men säkert gå över till en fristående butik. Nu är de inte längre relaterade till Brothers och kan välja helt och hållet själva vilka varumärken som säljs. Tidigare fick de välja endast 30% av utbudet.

Joakim berättar att det blir inga större skillnader från tidigare. Another Store har i princip samma utbud och personalen är den samma. Han ser positivt till framtiden och berättar att butiken kommer köra på likt tidigare. I slutet av augusti kommer butiken ha en stor invigning.

— Vi är har inga visioner om att utvidga för tillfället. Vi kör på och fokuserar på den butiken vi har.

Förutom butiksägare på Another Store, tidigare Brothers, så är Joakim Olofsson även centrumledare för Växjö Citysamverkan.Foto: Calle Rydqvist

God service är a och o för Joakim. För att nå detta så bör en lyssna och engagera sig i kunden och dess önskemål, enligt honom. Samt anpassa sig efter kunden och dennes behov.

— Tycker man inte om service så har man valt fel jobb helt enkelt. Det är kul att få prata med kunden och höra om vilka ändamål som plaggen ska användas till.

Ebba ArfvidssonSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons