GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Brott: Två snatterier i Växjö – kvinna medtogs för förhör

     Två personer ska på måndagen ha försökt ta varor utan att betala för dem ur två olika butiker i Växjö.
     Växjö • Publicerad måndag 18:34
     Genrebild.
     Genrebild.
     Foto: Nadia Hagberg

     Två snatterier upptäcktes under måndagen i Växjö. Den första händelsen skedde på en matvaruaffär runt lunch. Där påträffades en 57-årig man som försökte stjäla.

     Senare på dagen kom ett larm till polisen från en butik om att en 18-årig kvinna påträffats när hon försökte snatta en vara eller varor till en värde som inte översteg 1000 kronor.

     – Kvinnan, eller flickan, medtags för förhör och är misstänkt för ringa stöld, säger Calle Persson, polisen presstalesperson i Region Syd.

     Alexander JepsenSkicka e-post
     Så här jobbar vxonews med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.