Annons
Växjö

Brottsmisstankar efter olycka med buss och tre bilar

Växjö • Publicerad 4 mars 2022
Foto: Carl Carlert

Polisen har upprättat flera polisanmälningar efter torsdagsmorgonens trafikolycka på Torparvägen i Växjö. En buss och tre personbilar var inblandade i olyckan.

– Bussen skulle göra en vänstersväng och bilen bakom stannade. Det noterade inte en annan bil som kör in i bilen bakifrån. En tredje bil hade för kort avstånd fram till den andra bilen och körde in i den, säger Robert Loeffel, presstalesperson hos polisen.

Annons

Föraren av den sistnämnda bilen misstänks för att ej ha anpassat avstånd till framförvarande fordon och vållande till kroppsskada. Bilisten i bilen framför misstänks för vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada.

En person fördes till ambulans med smärtor i ryggen och benen.

Foto: Carl Carlert
Erbjudande

Testa SMP digital plus: En månad för en krona.

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons