Annons
Växjö

Buskisprinsen kommer till länet – uppträder på landsbygden

Växjö/Alvesta • Publicerad 14 juni 2022
Foto: Pressbild

I höst kommer Lars Classon till länet med föreställningen "Kan det inte bara vara enkelt". Han besöker Folkets hus i Alvesta, Viljan i Brittatorp och Folkets hus i Lammhult.

Lars Classon är uppvuxen bakom scenen som son till Krister Classon från "Stefan och Krister". För 10 år sedan tog han över stafettpinnen från Krister Classon och har sedan dess skrivit och regisserat flera föreställningar. Han har också varit skådespelare och började föreläsa för 6 år sedan.

Annons

"Kan det inte bara vara enkelt" är i två akter blandat med allvar och humor. Lars har genomgått och återhämtat sig från en mångårig depression och med olika karaktärer illustrerar han situationer som många kan känna igen sig i.

– Att få människor att skratta och med eftertanke är en fantastisk lyckokänsla som upplevs där och då i ett ögonblick av eufori. Att ta sig från storstäderna och möta publiken på landet är en häftig och unik känsla, här träffas man och miljön runt omkring är en underbar upplevelse, det är inte bara storstäderna som lockar, säger Lars Classon i ett pressmeddelande.

Charlotte StjernkvistSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons