Annons

Butiken i Växjö öppnar upp för alla: ”En helt ny typ av mataffär”

Växjö • Publicerad 16 november 2023
Anders Bergvall är butikschef på Snabbgross Club Växjö.
Anders Bergvall är butikschef på Snabbgross Club Växjö.Foto: Pressbild

Under torsdagen öppnade Axfoods restauranggrossist Snabbgross upp sin butik i Växjö för privatkunder. Tidigare har det bara varit för företag men nu har butiken gjorts om och uppgraderats till det det medlemsbaserade butikskonceptet Snabbgross Club, som är tillgängligt för både restauranger och privatkunder. Butiken i Växjö är på 1 400 kvadratmeter och har 21 medarbetare.

– Vi ser fram mot att välkomna Växjöborna och stadens alla restauranger, caféer och företagskunder till vårt nya butikskoncept. Vår ambition är att fortsätta tillgodose behoven hos stadens restauranger, caféer och företagskunder – med ett brett sortiment till låga priser, vassa kampanjer och där vi nu också tillför unika medlemskampanjer. Samtidigt som vi också ger Växjöborna en helt ny typ av mataffär att handla i, vilket känns extra kul, säger butikschefen Anders Bergvall.

Annons

Privatkunderna måste teckna ett medlemskap för att få handla i butiken, vilket kostar 299 kronor per år. Under torsdagen öppnade Snabbgross Club både i Växjö och på Gärdet i Stockholm vilket är den sjätte och sjunde butiken i det nya konceptet.

– Intresset för Snabbgross Club har varit stort och butikskonceptet har mottagits väl på marknaden, där många konsumenter uppskattat att handla stora förpackningar och unika varumärken till små priser. Snabbgross Club har nu omkring 70 000 registrerade medlemmar, och nu hoppas vi kunna locka ännu fler medlemmar i Stockholm och Växjö, säger Eva Pettersson, vd för Snabbgross.

För restaurang- och företagskunden fungerar det nya konceptet som en vanlig Snabbgross-butik.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons