Annons
Växjö

Butiken satsar i Växjö

Växjö • Publicerad 25 maj 2023
Snabbgross Club öppnar i Växjö.
Snabbgross Club öppnar i Växjö.Foto: Pressbild

Axfood som bland annat äger Willys och Hemköp har också restauranggrossisten Snabbgross med 30 butiker runt om i landet. En av butikerna ligger i Växjö och i slutet av år ska butiken konverteras till ett medlemsbaserat butikskoncept där även privatpersoner kan handla matvaror.

– Vi är glada över att fortsätta expansionen av Snabbgross Club till fler platser. Det ger ännu fler konsumenter chansen att ta del av vårt omfattande restaurangsortiment, till bra priser och via ett nytt sätt att handla. Satsningarna skapar även möjlighet för oss att stärka erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder, säger Eva Pettersson, vd på Snabbgross.

Annons

Det finns sedan tidigare fem Snabbgross Club-butiker i Sverige. För restauranger och företag funkar det nya konceptet som en vanlig Snabbgross-butik.

Snabbgross-butiken i Växjö ligger på Arabygatan.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons