Annons
Växjö

Butikskedjan öppnar i centrala Växjö

Publicerad 10 januari 2018
Foto: Kungsleden

I slutet av november invigdes nya Tegnér i centrala Växjö med bland annat den nya H&M-butiken. Men den stora ombyggnationen som fastigheten har genomgått fortsätter och flera av de befintliga butikerna ska byta lokaler, som Kicks och Asta Blommor.

Nu kan VXOnews avslöja att kedjan Rituals öppnar i Tegnér. De kommer att öppna en butik i Kicks nuvarande lokal, efter att Kicks flyttat in i den nya passagen.

Annons

– Det känns väldigt roligt. Framför allt att det blir ett nytillskott bland de butiker som finns där idag, det blir en helt ny butik, säger centrumledaren Charlotte Walldén till VXOnews.

Den nya butiken kommer att öppna någon gång under våren. Rituals, som säljer produkter för kropp och hem, finns i uppemot 30 länder och har över 60 butiker bara i Sverige. Kedjan har även en butik på Grand Samarkand som öppnade i mars 2015.

Tipsa VXOnews om nyheter! Mejla oss på tips@vxonews.se eller skicka ett meddelande på Facebook.

LÄS FLER NYHETER HÄR!

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons