Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Innehåll A-Ö

     Butikstjuv mötte flera lediga poliser

     Tjuven knuffade personalen och flydde – då stötte han på flera lediga poliser i matbutiken.
     Arkivfoto.
     Arkivfoto.

     På torsdagseftermiddagen upptäckte personal vid Coopbutiken på Oxtorget i centrum en man, som hade plockat på sig varor utan att betala.

     – Han hade stulit varor till ett godsvärde av 153 kronor och han knuffade till en ur personalen. Det var en lätt knuff, men personalen trillade till marken, säger Johan Sjögren som är jourhavande förundersökningsledare vid Växjöpolisen.

     Mannen – som är i 25-årsåldern och som är känd av polisen sedan tidigare – hade dock ”otur” när han flydde ut ur butiken. Han stötte då nämligen på flera lediga, civilklädda poliser.

     Poliserna hann ifatt mannen och omhändertog honom på parkeringen utanför butiken. Han är nu misstänkt för ringa stöld, ofredande mot butikspersonalen samt ringa narkotikabrott.