Annons
Växjö

Cancertrampet kommer till gym i Växjö

Växjö • Publicerad 28 april 2023
Lotta Karlsson och Jessika Wandell har tillsammans startat Cancertrampet.
Lotta Karlsson och Jessika Wandell har tillsammans startat Cancertrampet.Foto: Privat

Lotta Karlsson lever själv med cancer, något som hon föreläser om och berättar om på sina sociala medier. På Tiktok har hon över 300 000 följare och 100 miljoner visningar. Hon lever med två stomipåsar och en knapp på magen där hon får i sig sondmat.

Trots detta så har hon tillsammans med kompisen Jessika Wandell, som förlorade sin syster i cancer, startat Cancertrampet. Det är ett event som ämnar att samla in pengar till Cancerfonden.

En tidigare upplaga av Cancertrampet.
En tidigare upplaga av Cancertrampet.Foto: Privat

Under cancertrampet tillbringar man en förmiddag tillsammans på spinningcyklar och avgiften för att gå med går till Cancerfonden. Total har man samlat in över 450 000 kronor.

Nu ska Cancertrampet anordnas för åttonde gången. Denna gången bär det av till Växjö och gymmet STC på Teleborg. Den 29 april går det av stapeln mellan 09 och 12.

Här saknas innehåll

Arvid NorlingSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons