Annons
Växjö

Castellum öppnar coworking i World Trade Center

Växjö • Publicerad 23 november 2021
Business Center i World Trade Center utvecklas till en fullskalig coworkingarena. Foto: Pressbild.
Business Center i World Trade Center utvecklas till en fullskalig coworkingarena. Foto: Pressbild.

Castellum öppnar ett ”coworking space” i World Trade Center i Växjö. Kontorslokalen blir cirka 1 000 kvadratmeter stor med flera öppna arbetsytor, mötesrum och gemensam lounge. Lokalens arbetsplatser kommer vara tillgängliga för företagare och privatpersoner att hyra in sig på.

– Här får du som medlem tillgång till en komplett arbetsplats med alla kringtjänster, oavsett om du har ett eget rum eller endast nyttjar gemensamma ytor. Videoinspelningsrummet liksom fler varierade mötesytor är spännande ingredienser i vårt coworking, säger Jenny Rungegård, Affärsområdeschef Castellum Växjö.

Kontorslokalen på Business Center i World Trade Center. Foto: Pressbild.
Kontorslokalen på Business Center i World Trade Center. Foto: Pressbild.
Annons

Castellum har redan välkomnat ett antal nya medlemmar till coworking-delen. Trygghetsrådet, TRR, är en av dem.

– Det känns riktigt bra att få arbeta i en miljö som främjar nätverkande, kreativitet och engagemang och som samtidigt erbjuder hög servicegrad, säger Magnus Gustafsson, chef arbetsmarknadsområde Syd på TRR.

Testa SMP digital plus: En månad för en krona

Just nu kan du testa Smålandsposten helt digitalt i en månad för endast en krona.

Du får tillgång till allt innehåll på smp.se, appen MinSMP, sportsajterna minHockey.se och minBoll.se, MeraLjungby.se, MeraAlvesta.se, MeraNaringsliv.se, nöjessajten vxoWeek.se samt e-tidningen.

Läs mer om erbjudandet och teckna din prenumeration här!

Tova LyrénSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons