Annons
Växjö

Cazzi Opeia medverkar i Sommarlovsprogrammet

Växjö • Publicerad 11 juni 2022
Foto: Julia Dansarie

Det blir en ny sommar med SVT-programmet Sommarlov. Varje dag mellan den 13 juni och 19 augusti sänds programmet som leds av Malin Olsson, Alex Hermansson, Ida On, Dante Zia och Angelika Prick.

– Det känns fantastiskt att komma tillbaka till Sommarlov och att vi i år kan välkomna publiken igen till inspelningen, det har vi verkligen längtat efter! Och i år har vi ett väldig spännande och viktigt tema, vi ska slå ett slag för våra minsta och kanske viktigaste hjältar - småkrypen. Och lära oss vad vi kan göra för att backa dem. Under sommaren ska vi också tillsammans med alla tittare ta reda på vem som är Sommarskuggan nr 7. Det blir ett maxat Sommarlov, säger Malin Olsson.

Annons

Under sommaren kommer det också att bli flera framträdanden med kända artister. Två av artisterna är lokala från Kronoberg. Den 25 juni är Moa "Cazzi Opeia" Carlebecker från Växjö med i programmet och den 8 juli är det Malou Prytz från Ryds tur.

Sommarlov 2022 sänds i SVT Barn varje dag 13 juni - 19 augusti klockan 09.00.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons