Annons
Växjö

Cazzi Opeia skriver låt efter barns galnaste idéer: ”Riktigt rolig utmaning”

Växjö • Publicerad 1 oktober 2023
Moa "Cazzi Opeia" Carlebecker från Växjö.
Moa "Cazzi Opeia" Carlebecker från Växjö.Foto: Oscar Appelgren

På måndag den 2 oktober sänds ”Barncancergalan – Det svenska humorpriset” på Viaplay och TV3. Pengar ska samlas in för att stötta cancerforskningen och kampen mot barncancer samtidigt som landets främst komiker och underhållare ska prisas.

Programmet leds av Carina Berg och en av artisterna som uppträder under galan är Växjös Cazzi Opeia som gör kvällens stora finalnummer ”Barnens show” tillsammans med några än så länge hemliga artister. Det är Pernilla Wahlgren som varit med och hjälp barn att sätta ihop finalnumret och barnen har fritt fått bestämma hur de vill att finalnumret ska se ut och låta. Utifrån det har Cazzi Opeia hjälpt barnen att skriva en helt ny låt.

Annons

– Att skriva en låt efter barnens galnaste idéer och tankar var en riktigt rolig utmaning. Samarbetet fick oss att skapa en låt i en stil som jag vanligtvis inte brukar skriva. Låten blev otroligt mysig och jag hoppas den ger ljus och värme till alla där ute, säger Cazzi Opeia.

Galan direktsänds från Berns måndag 2 oktober kl. 20.00 på Viaplay och TV3.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE! Testa Smålandsposten gratis i 30 dagar:

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons