Annons
Växjö

Chefsnätverket med verksamhet i Växjö förvärvas

Växjö • Publicerad 14 juni 2022
Niklas Grewin, vd Close, och Peter Fellman, affärsområdeschef Bonnier News Business.
Niklas Grewin, vd Close, och Peter Fellman, affärsområdeschef Bonnier News Business.Foto: Amanda Lindgren

Mitt under pandemin startade chefsnätverket Close, som lockar 1 700 chefer varav många är från landets största företaget, i Växjö. Close är inriktat på utveckling av chefer där viktiga inslag är föreläsningar i aktuella ämnen som kombineras med utbyten i nätverk som utgår från olika chefsroller, till exempel vd, ekonomichef eller personalchef.

Nu har Bonnier News förvärvat chefsnätverket Close för att utöka nätverksaffären.

Annons

– Close är ett fantastiskt företag som lyckats klart bäst av alla i Sverige inom professionella nätverk, säger Peter Fellman, affärsområdeschef Bonnier News Business.

Bonnier News har sedan tidigare Bonnier News Business och Di-gruppen. Nu förvärvar de även Close som startades för över 20 år sedan.

– Att bli en del av Bonnier News är väldigt positivt för Close. Vi ser stor potential i att bli en del av ett större ekosystem med en fantastisk räckvidd. Vi har ambition att växa och är säkra på att vi med Bonnier News i ryggen har alla möjligheter att göra det, säger Niklas Grewin, vd på Close.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons