Annons
Växjö

Cornelia Munge vinner pris

Cornelia Munge är en välkänd frisör i Växjö och framgångsrik företagare. Nu har hon fått 2022 års stimulanspris av Moderaternas företagsråd i Kronoberg.
– Det var verkligen en positiv överraskning, säger hon.
Växjö • Publicerad 26 januari 2023
Cornelia Munge äger Lyx VXO i centrala Växjö.
Cornelia Munge äger Lyx VXO i centrala Växjö.Foto: Privat

Varje år uppmärksammar Kronobergs moderata företagsråd unga, lokala företagare i Kronoberg genom att dela ut ett stimulanspris och en check på 5 000 kronor. Cornelia Munge, frisör och ägare av salongen Lyx VXO, har utsetts till Årets unga företagare 2022.

– Det känns jättebra! Det är roligt att man blir uppmärksammad för sitt arbete och företagande. Man tänker inte själv på att man gör något speciellt utan det här är ju mitt jobb men det är jättefint att få det här priset, säger hon.

Annons

Tillsammans med Olivera Wetterstrand startade Cornelia Munge salongen på Sandgärdsgatan den 1 mars 2016. Sedan ett par år tillbaka är Cornelia den enda ägaren även om Olivera fortfarande arbetar i salongen.

– Det här priset har fått mig att tänka på alla ens kunder som följt med på vår resa och stöttat verksamheten. När vi startade salongen var jag 21 år gammal och det var så många kunder från tidigare som följde med mig och fortfarande finns kvar, säger Cornelia Munge.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons