Annons
Växjö

Då har Paradise med Tone Sekelius premiär – titta in i nya huset

Växjö • Publicerad 25 september 2022

Här saknas innehåll

Tv-programmet Paradise Hotel har bytt format efter att misstänkta övergrepp under tidigare inspelningar avslöjats. När den nya säsongen har premiär har programmet bytt namn till Paradise och programledaren är ingen mindre än Växjöbördiga artisten, influencern och Youtubern Tone Sekelius.

Nu har ett premiärdatum för den nya säsongen släppts. Den 24 oktober börjar programmet sändas på Viaplay. Årets säsong spelades in i somras på Playa Nix, ett semesterboende på den mexikanska rivieran.

Annons

– Playa Nix är onekligen en plats som andas paradis. Det ligger precis vid havsstranden och det finns många små vrår att viska och prassla i, men med kameror i vartenda hörn så kommer ingen såklart undan. Det ska jag se till. Viaplays tittare har mycket att se fram emot, säger programledare Tone Sekelius.

Tone Sekelius programleder nya Paradise.
Tone Sekelius programleder nya Paradise.Foto: Patricia Stone

På inspelningsplatsen finns ett enplanshus och två tvåvåningshus, en pool, gym och en kyrka. Förutom ett nytt hotell är en av ändringarna till den nya säsongen att deltagarna bor parvis i rum men med enkelsängar. Deltagarna tävlar om en halv miljon kronor.

Det står redan klart att det blir en andra säsong av Paradise. Castingen till den säsongen är redan igång.

Fakta

Förändringarna i Paradise

– Nytt namn och format

– Alla deltagare ska vara över 20 år

– Paren som bildas behöver inte innehålla en man och en kvinna

– Bredare sammansättning deltagare i casten

– Inget krav på att vara singel för att söka till programmet längre

– Enkelsängar istället för dubbelsängar i rummen

– Ny inspelningsplats i Mexiko

– Nya temaveckor som tar upp andra ämnen och dilemman än tidigare

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons