Annons
Växjö

Då öppnar kedjan sin nya butik i Växjö

Växjö • Publicerad 20 maj 2023
Foto: Arkitektbolaget

De senaste åren har arbeten pågått vid Dalbo centrum. Projektet är uppdelat i flera etapper och handlar om att riva i stort sett hela centrumet för att ge plats åt hundratals nya bostäder samt lokaler för handel och service.

En av butikerna som öppnar nytt är Ica Supermarket som är i full fart på att fixa i sina nya lokaler. Den 31 maj öppnar den nya butiken på Mörner väg.

Annons

I början av maj kom den första leveransen av varor och på fasaden har det börjat skyltats med ICA:s grafiska profil. Vid butiken kommer också Apotek hjärtat att finnas.

I den första etappen av projekt Dalbo centrum, som P&E Fastigheter ligger bakom, blir det Ica, handel och service i bottenvåningen och 155 hyresrätter på våning två till sju. Lägenheterna kommer också att ha tillgång till en upphöjd innergård.

Dalbo centrums nya byggnader kommer att bli sammanlagt cirka 12 000 kvadratmeter samt ett parkeringsgarage under mark. Hela projektet förväntas vara färdigt 2027.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons