Annons

Då öppnar nya butikssatsningen i Växjö: ”Ett nytt sätt att handla”

Växjö • Publicerad 8 november 2023
Foto: Axfood

Axfood som bland annat äger Willys och Hemköp har också restauranggrossisten Snabbgross med 30 butiker runt om i landet. Flera av kedjans butiker ska konverteras till ett medlemsbaserat butikskoncept där även privatpersoner kan handla matvaror, däribland butiken på Arabygatan i Växjö.

Nu har den nya butikssatsningen fått ett invigningsdatum. Den 16 november öppnar Snabbgross Club där privatpersoner kan handla direkt från grossisten.

Annons

– Vi är glada över att fortsätta expansionen av Snabbgross Club till fler platser. Det ger ännu fler konsumenter chansen att ta del av vårt omfattande restaurangsortiment, till bra priser och via ett nytt sätt att handla. Satsningarna skapar även möjlighet för oss att stärka erbjudandet till befintliga restaurang- och företagskunder, har Eva Pettersson, vd på Snabbgross, tidigare sagt i en kommentar.

Det finns sedan tidigare flera Snabbgross Club-butiker i Sverige. För restauranger och företag funkar det nya konceptet som en vanlig Snabbgross-butik.

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons