Annons
Växjö

Danska duon följer med på The Arks turné

Växjö • Publicerad 15 maj 2022
Foto: Johan Tholson

I sommar åker The Ark ut på turné runt om i Sverige. De skulle åka på återföreningsturnén för två år sedan men på grund av pandemin har turnén skjutits upp flera gånger.

Den 29 juni är det premiär för den stora turnén för bandet från Rottne. Nu står det klart att bandet tar med sig den danska duon Prisma på delar av turnén.

– Vi älskar Prisma! De är helt unika och kommer säkerligen ta över världen inom kort. Att de vill hänga på oss i sommar är inget annat än en stor ära. De är helt och hållet self-made och vi tror att vår publik kommer älska dem lika mycket som vi gör, säger The Ark.

The Ark har inget planerat turnéstopp i Kronobergs län. De ska däremot bland annat uppträda på Latitud 57 i Oskarshamn, Skansen, Borgholms slottsruin, Dalhalla och Mölleplatsen i Malmö.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons