Annons
Växjö

De är Årets marknadsförare i Kronoberg

Växjö • Publicerad 7 april 2022
Foto: Åsa Brittsten Hjelm

Under onsdagskvällen arrangerades Häppening 2022 av Kronobergs Marknadsförening - KROM, som är ett nätverk för alla i Kronoberg som är intresserade av eller arbetar professionellt med marknadsföring och kommunikation.

Under festkvällen på PM & Vänner utsågs också vinnaren i Årets marknadsförare 2021. De tre nominerade var Langes, Holtab och Destination Småland där de sistnämnda till slut utsågs till vinnare.

Annons

Destination Småland har haft kampanjer som #hemmatipset, Åsnen på riktigt och Hemma i Småland med John Lundvik och Smålandssången.

”Wihoo!! Vi är "Årets marknadsförare"! 🥳🎉 Stort tack KROM för detta bevis på att vi lyckats ställa om från internationellt till hemmamarknad och Sverigekampanjer. Vi är så glada! Tillsammans med besöksnäringen har vi kämpat i dessa svåra tider – stort tack även till er för gott samarbete!”, skriver Destination Småland på sociala medier.

Foto: Åsa Brittsten Hjelm
Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons