Annons
Växjö

De blir Östers lagkaptener

Växjö • Publicerad 3 februari 2024
Vladimir Rodic blir lagkapten för Öster 2024.
Vladimir Rodic blir lagkapten för Öster 2024.Foto: JONAS LJUNGDAHL

Efter att Månz Berg beslutat sig för att avsluta elitkarriären har Öster saknat lagkapten. Men nu har den nytillträdde tränaren Martin Foyston utsett den nya kaptensuppsättningen inför säsongen. Det blir Vladimir Rodic som blir lagkapten under 2024. Han förlängde i januari sitt kontrakt med Öster.

Vladimir Rodic kommer att ha två lagkamrater som vicekaptener, Adam Bergmark Wiberg och Ivan Kricak. Rodic och Bergmark Wiberg gör sina tredje säsonger i föreningen medan Kricak anslöt i somras.

Annons

– Våra lagkaptener bär det avgörande ansvaret för att stärka våra kärnvärden och identitet som förening och lag, både på och utanför planen. Vi har fullt förtroende för deras förmåga att upprätthålla dessa principer och är övertygade om att deras ledarskap kommer att bidra betydande till lagets övergripande prestation och som sammansvetsad grupp, säger Matin Foyston.

MISSA INTE VÅRT ERBJUDANDE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons