Annons

De får nya vd-poster i företagen

Växjö • Publicerad 21 maj 2024
Peter Arvidsson till vänster och David Andersson till höger tar klivet upp som vd:ar inom PropTech Enrgy koncernen.
Peter Arvidsson till vänster och David Andersson till höger tar klivet upp som vd:ar inom PropTech Enrgy koncernen.Foto: Unknown

Den Växjöbaserade koncernen PropTech Energy gör förändringar i två av koncernens bolag. Peter Arvidsson blir vd för Ömangruppen och David Andersson blir vd för Axcell Fastighetspartner.

– Vår koncern har under de senaste fyra åren dubblat sin omsättning och med varsin vd får bolagen ännu mer kraft. Peter och David har bred och djup erfarenhet av branschen och det känns väldigt bra att de nu leder bolagen framåt, säger Nina Bremer, vd för konernbolaget PropTech Energy, som tidigare har varit vd för både Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner.

Annons

Peter Arvidsson har tidigare varit försäljningschef för Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner och David Andersson har de senaste fem åren varit verksamhetschef och key account manager på Axcell Fastighetspartner.

Nyligen köpte PropTech Energy upp P2 Energi.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons