Annons
Växjö

De flyttar in i klassiska byggnaden i Lammhult

Växjö • Publicerad 15 oktober 2022
Lammhults skola flyttar ut och Clemondo flyttar in.
Lammhults skola flyttar ut och Clemondo flyttar in.Foto: Privat

En ny skola byggs i Lammhult och när den är inflyttningsklar i januari 2023 lämnar skolan den anrika gamla herrgårdsbyggnaden i Lammhult. Nu står det klart att herrgården hyrs ut till företaget Clemondo AB som är baserat i Helsingborg men har delar av verksamheten i Lammhult.

– Det känns helt fantastiskt att flytta in i Lammhults äldsta hus. Det är en fin byggnad, det blir en kreativ miljö för oss, säger kontorschefen Sara Kanstedt till Smålandsposten.

Det är ett kemiföretag som tillverkar rengöringsprodukter till bland annat industrin och fordonsbranschen. De håller för närvarande till på Växjövägen i Lammhult där tio personer arbetar med marknadsfrågor, kundsupport och på utvecklingslabbet.

Herrgården i Lammhult hyrs ut till Clemondo från februari 2023. Sara Kanstedt är företagets marknadsansvariga och kontorschef i Lammhult.
Herrgården i Lammhult hyrs ut till Clemondo från februari 2023. Sara Kanstedt är företagets marknadsansvariga och kontorschef i Lammhult.Foto: Privat

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons