Annons
Växjö

De öppnar nytt på Grand Samarkand

Växjö • Publicerad 14 november 2022
Jenny och Eddie Larsson driver Väster tandvård sedan 2016. Här står de tillsammans med Grand Samarkands centrumchef Mats Jäderberg.
Jenny och Eddie Larsson driver Väster tandvård sedan 2016. Här står de tillsammans med Grand Samarkands centrumchef Mats Jäderberg.Foto: Grand Samarkand

I våras blev det känt att en ny verksamhet skulle öppna på Grand Samarkand i Växjö. Nu har Väster Tandvård flyttat från centrala Växjö och öppnat tandvårdsklinik på Grand Samarkand.

– Intresset att öppna verksamhet, som ej är handelsrelaterad, men placerad på en handelsplats som Grand Samarkand, har ökat markant under senare år, sa centrumchef Mats Jäderberg i en kommentar i maj.

Tandvårdskliniken ligger en trappa upp med entré mot Mörners väg på huvudbyggnadens norra sida. De utför undersökningar, allmänna tandvårdsbehandlingar, estetisk tandvård samt operativa ingrepp inklusive implantatbehandlingar.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons