Annons
Växjö

De tar över Ryttartorpet

Växjö • Publicerad söndag 21:00
Anette Gustavsson, föreståndare för Växjö 4H-gård, ungdomsledarna Klara Wikeling och Albin Kalmteg samt Jessica Råhlin, fritidschef på Växjö kommun.
Anette Gustavsson, föreståndare för Växjö 4H-gård, ungdomsledarna Klara Wikeling och Albin Kalmteg samt Jessica Råhlin, fritidschef på Växjö kommun.Foto: LENA GUNNARSSON

Unga Örnar som hyrt Ryttartorpet i många år sa i början av året upp sitt hyreskontrakt på grund av ekonomiska skäl. Sedan dess har framtiden för Ryttartorpet varit oviss men nu rapporterar Smålandsposten att Växjö 4H-klubb har skrivit ett tvåårskontrakt och kommer driva verksamheten vidare.

Det blir försäljning av glass och våfflor och minst en gång i sommar blir det musikunderhållning på scenen. Läs mer om planerna och hur mycket Växjö 4H-klubb betalar här.

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons