Annons
Växjö

De tar plats i Östers styrelse

Växjö • Publicerad 14 mars 2024
Susanne Wirland och Gustav Einarsson välkomnas in i Östers styrelse av ordförande Jonas Karlsson (Mitten). Bilden är ett collage.
Susanne Wirland och Gustav Einarsson välkomnas in i Östers styrelse av ordförande Jonas Karlsson (Mitten). Bilden är ett collage.Foto: Dan Magnusson/Lena Gunnarsson

Öster hade den största ekonomiska omsättningen av alla Superettan-lag förra året, 59,9 miljoner kronor. Men efter skatt blev årets resultat 30 000 kronor.

Östers IF räknar med lägre publikintäkter i år och lägre intäkter för spelarförsäljningar jämfört med i fjol. Det handlar totalt om drygt sex miljoner kronor mindre i intäkter.

Jonas Karlsson omvaldes som ordförande för ytterligare ett år i samband med onsdagskvällens årsmöte. Två nya valdes också in i styrelsen. Det är entreprenören Gustav Einarsson och Susanna Wirland, biträdande rektor på ProCivitas gymnasium. De ersätter Emil Andersson Jansson som i stället blir suppleant i valberedningen och Robert Surbevski.

MISSA INTE!

Här saknas innehåll

Oscar AppelgrenSkicka e-post
Så här jobbar Vxonews med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons